пʼятницю, 8 травня 2015 р.

 Напередодні свята Дня  Перемоги   у с.Довге бібліотекар провела  урок пам’яті, на висвітлення подвигу українського народу у роки Другої світової війни.
    Так, 8 травня для  учнів  5-х  класів  пройшов урок  пам’яті «Діти на фронтах війни»,  присвячений  дітям - героям  Великої  Вітчизняної  війни. Діти мали змогу переглянути , книги, які були представлені на книжково – ілюстративній виставці  « Хай буде пам'ять незгасима » вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. А ми, молоде покоління, про їхні бойові подвиги, їхнє воєнне  життя  можемо сьогодні дізнатися тільки з їхніх розповідей, кінофільмів, творів   художньої    літератури. 




 Біля книжкової виставки мали місце і книги які подарував ветеран Нодь А.Й. у музей БК

 Напередодні свята 9 травня у селі біля пам’ятника  воїнам  була проведена панахида,  та покладання вінків на якій були присутні 1 із чотирьох  ветеранів  Нодь А.Й. , голова СР, та  жителі села
 Кожен рік все менше стає ветеранів як у нашому селі так і в цілому. Всі присутні  кожен рік з трепетом слухають промову ветеранів які з сльозами на очах нагадують нам про гірке минуле  війни.

 Голова СР Шкелебей М.І. привітав усіх з 70 річницею Перемоги  у 2-гій Світовій Війні.Побажав усім міцного здоровя особливо ветеранам мирного неба та спокою в серцях.
 Директор санаторії Боржава вручив путівки ветеранам на оздоровлення терміном    2 тижні.

Немає коментарів:

Дописати коментар